Publicerad den Lämna en kommentar

Skratta in midsommar med oss – och Filippa Reinfeldt med flera

Unna dig en humorklassiker till midsommar. Vi utlovar förstås en oemotståndlig skrattfest – till fantastiska midsommarpriser! Till och med söndag den 21 juni har vi 15 procent rabatt på allt i vår shop. Använd koden TORD.

Vad tycker och tänker svenska folket egentligen? ”Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre” är en hyllning till yttrandefriheten, som ger dig de bästa, knasigaste och roligaste svaren på som vanliga människor givit på journalisters frågor. Just nu till midsommarpris – kolla in den här!

Klassikern ”Skum kanin med ananassmak” har samlat några av Sveriges dråpligaste sär- och felskrivningar. Just nu till midsommarpris!

Vad lägger du på midsommargrillen? Oavsett vad du föredrar, så var försiktig med hur du beskriver det på Instagram! I Sveriges roligaste tabbar har författarna Jennifer Bark och David Stark samlat några av Sveriges absolut roligaste och klantigaste inlägg i medielandskapet. Detta vill du inte missa. Boken hittat du här!

Hade man vågat svänga in här för sina midsommargubbar? Högst tveksamt! Skyltat – på väg har samlat några av de konstigaste skyltarna våra vägar, städer och andra offentliga platser har att erbjuda. Läs mer om denna humorklassiker här!

Vad är väl mer svenskt än midsommar? I En lagom rolig bok om Sverige tar komikern Gussy Löwenhielm läsaren på en humoristisk och insiktsfull resa genom det långa landet lagom – och reder ut den svenska svårmodigheten. Just nu till extrapris! Du hittar den här!

Inte riktigt vad du sökte? Vi har förstås en hel uppsjö andra humorböcker – kika in här för att se mer! 

Och du undrar kanske varför vi använder TORD som rabattkod? Svaret är enkelt:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.