Om oss och vår shop

Den här lilla butiken drivs av Pug Förlag. Här ryms våra författares böcker, deras kringprodukter samt annat smått och gott som vi själva gillar – och hoppas kan glädja fler. Här finns även roliga prylar som är relaterade till populära Facebook-sidor som Sverige mot särskrivning och Skyltat.

Pug Förlag ger ut fakta-, present- och humorböcker som vi vet att människor gillar. Alltså bokstavligt talat. Alla våra titlar har koppling till personer, ämnen, platser eller situationer som engagerar i sociala medier. Kan det gillas på Facebook – ja, då kan det gillas i en bok.

Förutom hos oss hittar ni alla våra böcker där ni normalt handlar böcker, exempelvis hos Adlibris, hos Bokus och i Akademibokhandelns butiker.

Kringprodukterna – t-shirts, knappar, magneter med mera – hittar ni dock bara här.

Frakt

Vi försöker att skicka varorna så snabbt det bara går och alltid med A-post. Volymen i vår shop är inte precis på Amazon-nivå och därför kan vi inte erbjuda marknadens lägsta fraktkostnad eller den kortaste frakttiden. Men varje produkt packas med kärlek.

Än så länge skeppar vi grejer inom Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Japan och USA men bor ni i ett annat land så är det bara att höra av sig, vi ordnar det.

Vi har olika fraktprisklasser beroende på hur mycket du handlar för. Fraktpriset inkluderar moms, hantering och emballage.

Presenter till företaget?

Är ni intresserade av att köpa en större mängd böcker (perfekta presenter till kollegorna!) – då är det bara att mejla oss så löser vi det och till ett bra pris. Vid önskemål bokar vi förstås också in föreläsningar. Roliga förstås!

Betalning

För betalning använder vi Stripe, Paypal och Klarna. Via Stripe och Paypal kan du betala med kreditkort och via Klarna kan du betala direkt med ditt bankkonto eller mot faktura.

Övriga köpvillkor

Allt det finstilta, i fullt normalstor text, hittar du här.

Kontakta oss

Vill ni oss nåt så går det bra att mejla på [email protected] . Samtliga kontaktuppgifter hittar ni här!

Vi hörs och hoppas ni roas av grejerna i shoppen!

/Jennifer & David, Pug Förlag & Shop