Om pug.se

Hej, kul att du är här!

Den här lilla butiken/tryckeriet drivs av Pug Förlag. Pug Förlag ger ut fakta-, humor- och presentböcker samt sällskapsspel som gör människor glada och som vi vet att många gillar. Alltså bokstavligt talat. I stort sett alla våra titlar har koppling till personer, ämnen, platser eller situationer som engagerar i sociala medier.

I butiken ryms våra författares böcker, deras kringprodukter samt annat smått och gott som vi själva går igång på – och som vi hoppas kan glädja fler. Hos oss hittar du till exempel alltid prylar relaterade till populära Facebooksidor som Sverige mot särskrivning, Roliga katter och Skyltat samt Instagramkonton som @Gundesvansomursprungsamerikan, @Fredsdruvor, @Humormamman och @Svenska uttryck.

Vi trycker även upp t-shirts, hoodies, tygväskor och muggar – med ditt eget eller någon av alla våra härliga motiv. Kontakta oss om du har frågor eller idéer kring vad man kan göra (det mesta är möjligt, är vårt motto).

Bor du nära eller har vägarna förbi Apudden, söder om Stockholm, är du alltid välkommen in i vår butik. Vi har normalt öppet tisdag–fredag 12.00–18.00 och lördagar 11.00–16.00. På plats trycker vi även ”on demand”, vilket innebär att du kan komma in och få en tröja, väska eller mugg tryckt i princip på studs (givetvis bjussar vi på kaffe medan du väntar).

Frakt & leverans

Vi levererar med kärlek inom 3–5 arbetsdagar.

Mindre beställningar skickas alltid med Postnords A-post eller varubrev. Större beställningar, som väger över ett kilo, skickas med Postnord och Mypack Collect. För den senare varianten får du en avisering via SMS. OBS! Ditt paket ligger endast kvar i en vecka hos ditt ombud innan det returneras. Behöver vi skicka ett returnerat paket tar vi ut en avgift för detta (ordinarie fraktkostnad, 50 kr inklusive moms).

Möjligheten finns också att hämta i vår butik. Hämtningstider är tisdagar–torsdag kl 12.00–18.00 samt fredag–lördag kl 11.00–16.00.

Presenter till företaget?

Är du intresserad av att köpa en större mängd böcker? Mejla oss, så löser vi den perfekta presenten till kollegorna – självklart till ett bra pris.

Betalning

Våra betalningslösningar är Stripe, Swish och Klarna. Via Stripe kan du betala med kreditkort och via Klarna kan du betala direkt med ditt bankkonto eller mot faktura.

Övriga köpvillkor (retur, reklamation med mera)

Allt det finstilta, i fullt normalstor text, hittar du här.

Kontakta oss

Du kan alltid mejla oss på [email protected] – vi svarar oftast på momangen, eller åtminstone så snabbt (och så trevligt!) vi kan. Du hittar samtliga kontaktuppgifter här. Tack för att du handlar hos oss!