Utlottning: Tre paket med hela fyra fantasstiska kattkalendrar

Äntligen! I år släpper vi hela fyra fantasstiska kattkalendrar och eftersom man aldrig kan ha en kattkalender för mycket lottar vi nu ut paket med alla fyra.  Tre stycken vinnaren ska utses med slumpens hjälp. Resultatet redovisas via mejl i samband med att kalendrar släpps den 28 september.

Genom att anmäla dig kommer du också få information om kalendrarna och de kampanjer som planeras. Oavsett du vinner eller ej kommer du nämligen få ett finfint erbjudande när kalendrarna släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här.

Utlottningen är avslutad!

Vinnarna redovisas per mejl senast den 28/9 när kalendrarna släpps!

Vill du beställa någon av våra kalendrar redan nu och få en tygväska på köpet?

I så fall gör du det här.

Och här kommer våra fyra skönheter!

Grattis kattälskare! Roliga katters så omtyckta kattkalender är här igen med nya, söta katter och finurliga rim att förgylla alla årets månader med. En nyhet för året är att katternas namnsdagar är utmärkta? Hur de togs fram? Med hjälp av följarna av Roliga katter på Facebook såklart. Finns din katts namn med?

Tänk om Frida Kahlo, John Bauer och Edvard Munch ägnade sig åt att avbilda katter. Då skulle det kanske se ut såhär! Den stora konstkattlendern innehåller precis det som du tror att den gör – tolv verk av tolv mästare och med katter i fokus.

Niklas Lindblad är inte bara grafisk formgivare – han är kattälskare också. Nu har kombinerat sina dessa intressen med ett tredje: konst. I kalendern är också katternas namnsdagar utmärkta.

I hela sitt vuxna liv har formgivaren Niklas Lindblad samlat på kattavlor. Men inte vilka kattavlor som helst. Favoriterna är oljemålningar från 1800-talets mitt. Nu har han samlat sina favoriter i en fantastisk liten väggkalender. 2024 års kalender fast på mormors (mormors?) tid.

En nyhet för året är att katternas namnsdagar är utmärkta. Och eftersom många saknade en kattkalender för farmor så har vi gjort en sån också 🙂