Utlottning: Sverige mot särskrivnings kalender 2023

Äntligen! Sverige mot särskrivnings väggkalender 2023 är snart här – redo för alla dina planeringar inför nästa år. Det firar vi förstås med en utlottning där tre vinnare kommer att få både kalendern och en tygväska med ett valfritt motiv från kalendern. Välj din favoritsärskrivning att sätta på väskan.

Genom att anmäla dig kommer du också få information om kalendern och de kampanjer som planeras. Oavsett du vinner eller ej kommer du nämligen få ett finfint erbjudande när kalendern släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här.

Anmäl dig till utlottningen här:

Vinnarna redovisas per mejl den 26/9 när kalendern släpps!

Mer om kalendern:

I den här väggalmanackan tolkas några av våra roligaste särskrivningar på ett grafiskt underhållande sätt perfekt hemma på språknördens vägg, i klassrummet eller varför inte på kontoret?
Framtagen av kreatörerna bakom kontot Sverige mot särskrivning som samlar över 230 000 språkintresserade svenskar på Facebook och Instagram.

Format: 230×230 mm, spiral.

Mer om tygväskan:

Tygväskan består av 100 % ekologisk bomull med OEKO-TEX-certifiering. Måtten på väskan är bredd 38 cm, höjd 42 cm, handtag 32 cm.

Se bild på hur väskan ser ut med motiv – du väljer själv ut ditt favoritmotiv av de tolv särskrivningsbilderna som finns med i kalendern!

Här hittar du en översiktsbild av samtliga 12 motiv från kalenderns baksida.