Utlottning: Ett fint kattpaket med två urgulliga väggkalendrar!

Äntligen! Roliga katters väggkalender 2023 är snart här. Och inte nog med det – vi har laddat upp med ytterligare en ursöt kalender. Mormors kattkalender trycks i en liten exklusiv upplaga, väl värd att lägga tassarna på 🙂

Genom att delta i utlottningen är du en av tre som kan vinna ett paket med båda kalendrarna. Genom att anmäla dig kommer du också få information om kalendern och de kampanjer som planeras. Oavsett du vinner eller ej kommer du nämligen få ett finfint erbjudande när kalendern släpps. Och vi behandlar förstås din mejladress på ett helt reko sätt, läs mer om det här.

Anmäl dig till utlottningen här:

Vinnarna redovisas per mejl den 26/9 när kalendrarna släpps!

Var redo inför 2023 tillsammans med de gulligaste katterna du kan tänka dig.

I den här utlottningen utses tre vinnare som kommer att få både Mormors kattkalender 2023 och Roliga katters kattkalender 2023. Dubbelt upp med kattmys att bläddra i, planera med och hänga upp på väggen.

Mer om Mormors kattkalender:

I hela sitt vuxna liv har formgivaren Niklas Lindblad samlat på kattavlor. Men inte vilka kattavlor som helst. Favoriterna är oljemålningar från 1800-talets mitt Nu har han samlat sina favoriter i en fantastisk liten väggkalender. 2023 års kalender fast på mormors (mormors?) tid.

Format: 230×230 mm, spiral.

 

 


Mer om Roliga katters kattkalender:

Grattis kattälskare! Den så omtyckta kattalmanackan är här igen med nya, söta katter och finurliga rim att förgylla alla årets månader med. Framtagen tillsammans med Sveriges största Facebooksida för kattägare, Roliga katter.

Format: 297×210 mm, spiral.